35 طرح کشاورزی در قم افتتاح شد
مراسم نمادین بهرهبرداری از 35 طرح کشاورزی با سرمایهگذاری یکهزار و 873 میلیارد ریال و اشتغالآفرینی برای 232 نفر روز پنجشنبه در قم برگزار شد.
بررسی 12 پرونده در جلسه کمیسیون طرحهای غیرکشاورزی قم
جلسه کمیسیون طرحهای غیرکشاورزی (کمیسیون ماده 32) روز سهشنبه در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری به ریاست سید محمدتقی شاهچراغی استاندار قم برگزار شد و 12 مورد پرونده در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
آغاز برداشت میوه های تابستانی در قم
استان قم جزو استانهای گرمسیر محسوب میشود و از این رو محصولات کشاورزی نیز در مزارع و باغات این استان زودتر به ثمر مینشیند و این روزها شاهد برداشت طالبی، گیلاس و انگور در مزارع و باغات استان هستیم.
پیشبینی برداشت 21 هزار تن انگور در قم
رییس مرکز جهاد کشاورزی حومه قم گفت: پیش بینی میشود امسال با افزایش تولید انگور میزان برداشت این محصول به 21 هزار تن برسد.
اجرای مصوبههای سفر رییسجمهور به قم در حوزه کشاورزی روند مطلوبی دارد
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: هفت طرح کلان کشاورزی از جمله مصوبههای سفر رییس جمهور به این استان است که برخی از آنها در حوزه اجرا تا 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
انواع کودهای شیمیایی احتکاری در قم کشف شد
در بازرسی بازرسان سازمان جهاد کشاورزی مقدار 66150 کیلو گرم انواع کود یارانهای در قم کشف و ضبط شد.
استفاده از روشهای آبیاری نوین، راه حل بحران آب در کشاورزی استان قم
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: در اراضی دارای آب شور استفاده از آبیاری کم فشار و لوله های ایزوفلوم توصیه می شود و در اراضی که کیفیت آب مناسب است آبیاری تیپ به خصوص در گیاه ذرت و کلزا استفاده می شود و به غیر از این هم حدود 18 دستگاه سنتر پیوت در اراضی آستان مقدس حضرت معصومه (س) در منطقه گازرون مورد بهره برداری قرار گرفته که هر دستگاه 40 تا 50 هکتار سطح زیر کشت را پوشش می دهد.
پیش بینی برداشت 14 هزار تن طالبی در قم
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان جعفرآباد: سال گذشته حدود 25 هزار تن برداشت طالبی داشتیم که امسال این عدد به حدود 14 هزار تن کاهش خواهد یافت.
آغاز برداشت گیلاس از باغهای استان قم
برداشت گیلاس از سطح باغهای قم در شهرستان کهک و بخش قاهان همزمان با اولین روزهای تابستان 1401 آغاز شد.
کشاورزی قم در مسیر افزایش تولید محصولات غذایی گام برداشته است
کشاورزی قم طیماههای اخیر افزایش سطح تولید محصولات به منظور تامین امنیت غذایی مردم در داخل و صادرات مازاد محصولات تولید شده را به عنوان راهبرد اصلی دنبال میکند که میتواند عامل موثری برای پویایی هرچه بیشتر این حوزه مهم اقتصادی باشد.