• 1405/03/02 - 13:46
  • - تعداد بازدید: 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صید ساردین و ماهی مرکب در آب‌های بوشهر ممنوع شد

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: صید ساردین و ماهی مرکب از اول خرداد در آب‌های استان ممنوع است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، مدیرکل شیلات استان بوشهر از ممنوعیت صید ساردین‌ماهیان و ماهی مرکب در آب‌های استان خبر داد.

 

عقیل امینی گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده درباره وضعیت ذخایر ساردین‌ماهیان و با توجه به زمان اوج تخم‌ریزی این گونه، به‌منظور بهره‌برداری پایدار و مسئولانه از ذخایر دریایی، زمان پایان فصل صید این گونه در فصل صید 1404 – 1405 مطابق اعلام پژوهشکده میگو کشور در بوشهر، اول خردادماه تعیین شده است.

 

وی افزود: همچنین بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، صید ماهی مرکب از تاریخ اول خردادماه در آب‌ها و صیدگاه‌های استان بوشهر ممنوع اعلام می‌شود.

 

مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه این تصمیم با هدف حفظ ذخایر مولد و بازسازی ذخایر برای سال‌های آینده اتخاذ شده است، تصریح کرد: اداره کل شیلات استان بوشهر هم‌زمان با جمع‌بندی آمار صید، اقدامات لازم را برای اجرای تدابیر مدیریتی و نظارتی در این زمینه انجام خواهد داد.

 

امینی تأکید کرد: مالکان شناورهای دارای مجوز صید ساردین و همچنین صیادان گرگورگذار فعال در صید ماهی مرکب باید در چارچوب مقررات، نسبت به جمع‌آوری ادوات صید و انتقال گرگورها به ساحل در زمان مقرر اقدام کنند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان بوشهر
  • کد خبر : 266801
کلمات کلیدی
الهام راسخی  بوشهر
خبرنگار

الهام راسخی بوشهر