• 1405/02/02 - 09:14
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شناسایی دو انبارمواد غذایی غیرمجاز در ورامین

در جریان بازرسی‌ اعضای کارگروه تنظیم بازار، دو انبار مواد غذایی به دلیل عدم ثبت موجودی کالا در سامانه جامع انبارها، تخلفشان محرز و با تشکیل پرونده‌ای به ارزش مجموعاً یک میلیارد و سیصد میلیون ریال طی مراحل قانونی به مراجع ذیربط معرفی شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، در راستای اجرای برنامه‌های نظارتی و به‌منظور شناسایی انبارهای فاقد ثبت در سامانه جامع انبارها، اعضای کارگروه تنظیم بازار از ۱۰ انبار مواد غذائی در سطح شهرستان بازرسی کردند.

 

 

در جریان این بازرسی‌ها، دو انبار مواد غذایی به دلیل عدم ثبت موجودی کالا در سامانه جامع انبارها، تخلفشان محرز و با تشکیل پرونده‌ای به ارزش مجموعاً یک میلیارد و سیصد میلیون ریال طی مراحل قانونی به مراجع ذیربط معرفی شدند.

 

 

برابر ماده ۶ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تمامی نگهداری‌کنندگان کالا موظفند با مراجعه به سامانه جامع انبارها به نشانی nwms.ir نسبت به ثبت انبار و انجام تشریفات قانونی اقدام کنند. 

  • گروه خبری : استان تهران
  • کد خبر : 258903
کلمات کلیدی
نرگس حسینی تهران
خبرنگار

نرگس حسینی تهران