• 1405/02/07 - 09:03
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

استمرار دهگردشی‌های نظارتی تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در لنگرود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنگرود گفت: در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، عملیات پایش میدانی و دهگردشی‌های مستمر توسط کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی چاف لنگرود با جدیت در حال اجرا است.

استمرار دهگردشی‌های نظارتی تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در لنگرود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، هادی امیدپور اظهار کرد:در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، عملیات پایش میدانی و دهگردشی‌های مستمر با هدف پیشگیری و شناسایی زودهنگام تخلفات توسط کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی چاف لنگرود با جدیت در حال اجرا است.

 

وی افزود: در این طرح نظارتی، کارشناسان مرکز با حضور مستمر در سطح روستاهای حوزه چاف و چمخاله، نسبت به شناسایی هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز، دیوارکشی یا تغییر در وضعیت اراضی کشاورزی اقدام نموده و با متخلفان طبق ضوابط قانونی برخورد می‌ شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنگرود تأکید کرد: صیانت از خاک‌های مرغوب منطقه به عنوان یک سرمایه ملی، تعطیل‌بردار نیست و این دهگردشی‌ها با هدف پیشگیری قبل از وقوع تخلف به طور روزانه و با حساسیت مضاعف ادامه دارد تا از خرد شدن اراضی و تغییر چهره کشاورزی منطقه جلوگیری شود.

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 260048
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی