• 1405/02/16 - 09:42
  • - تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آزادشهر رتبه نخست اصلاح رقم باغات گردو در گلستان

مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آزادشهر گفت: این شهرستان با اجرای طرح پیوند سرشاخه‌کاری گردو، رتبه نخست استان را در اصلاح رقم باغات به خود اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گلستان، اسمعیل صابری، مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آزادشهر اظهار کرد: در فروردین‌ماه سال جاری هزار اصله درخت گردو به روش پیوند تاجی اصلاح شد که بیشترین میزان پیوند در سطح استان بوده است.

 

وی هدف از اجرای این طرح را جایگزینی ارقام بومی کم‌بازده و حساس به سرما با ارقام پربازدهی مانند چندلر و فرنور دانست و افزود: این اقدام می‌تواند عملکرد و کیفیت محصول را به‌طور چشمگیری افزایش داده و باغ‌ها را ظرف حدود پنج سال به مرحله باردهی اقتصادی برساند.

  • گروه خبری : استان گلستان
  • کد خبر : 262646
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان مهیار کاظمی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان مهیار کاظمی