• 1404/08/01 - 23:15
  • - تعداد بازدید: 247
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
وزیر جهاد کشاورزی:

حمایت از تولید و صادرات محصولات کشاورزی اولویت دولت چهاردهم است

وزیر جهاد کشاورزی، بر عزم جدی دولت چهاردهم برای حمایت از تولیدکنندگان و صادرات محصولات کشاورزی تاکید و ابراز امیدواری کرد که با همدلی و بهره‌گیری از دانش نوین، بر چالش‌هایی نظیر خشکسالی فائق آییم.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری در نشست با رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان استانی و شهرستانی و جمعی از کشاورزان شهرستان بم با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت چهاردهم، اظهار کرد: تمامی تصمیمات، بخشنامه‌ها و سیاست‌های ما در جهت حمایت از تولید و تولیدکننده، صادرات محصولات و تضمین فروش با قیمت مناسب و عادلانه برای دسترنج کشاورزان است.

وی با اذعان به وجود مشکلات، به ویژه در زمینه خشکسالی، بر استمرار تولید در بخش کشاورزی و تحقق امنیت غذایی کشور تاکید و تصریح کرد: فرمان مقام معظم رهبری در خصوص امنیت غذایی را ان‌شاءالله عملیاتی خواهیم کرد.

نوری با اشاره به این که تاریخ گواه است که زندگی و تولید همواره با مشکلات مواجه بوده، اما نیاکان ما از این سختی‌ها عبور کرده‌اند، خاطرنشان کرد: ما نیز به فضل الهی، با کمک تولیدکنندگان عزیز و بهره‌گیری از دانش و تکنولوژی، این مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت.

وی با اشاره به صادرات محصولات کشاورزی به نقاط مختلف دنیا، این امر را نشان‌دهنده کیفیت محصولات ایرانی دانست و افزود: صادرات محصولات کشاورزی، باعث می‌شود تا محصولات شما با قیمت مناسب‌تری به فروش برسد.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین از حضور و همراهی رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان، امام جمعه، فرماندار، معاون استاندار و اعضای شورای تامین در این نشست قدردانی کرد و از انعکاس دقیق مسائل و مشکلات منطقه توسط نماینده مردم بم در مجلس، حتی از زبان کشاورزان حاضر در ورودی شهرک، تشکر کرد.

وی به شنیدن مسائل و مشکلات روستاییان عزیز در روستای طرز اشاره و بر پیگیری آن‌ها تاکید کرد.

پیش از این نشست، وزیر جهاد کشاورزی و هیئت همراه از کارخانه بسته بندی و صادرات خرمای مهر آرا بم بازدید کردند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدی,اخبار تایپی
  • کد خبر : 224934
سیامک نفری
خبرنگار

سیامک نفری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید