تفسیر صدها هکتار از اراضی شهرستان کرمانشاه در کمیته تفسیر عکسهای هوایی استان
مدیر امور اراضـــــی کرمانشاه از برگزاری جلسه تفسیر عکس هوایی دو پلاک از شهرستان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی مدیریت امور اراضی استان کرمانشاه، رضا پرنوره گفت: این دو پلاک از شهرستان کرمانشاه با مساحت کل ۴۳۰ هکتار با حضور کارشناسان اداره ساماندهی؛ کارشناس معین سامانه GIS در استان بررسی و تعیین تکلیف گردید.
پرنوره در ادامه بیان کرد: مهمترین ابزار بررسی رفع تداخل در مستثنیات و پلاک های ملی استفاده از GIS می باشد که با برسی مختصات جغرافیایی پلاک میتوان حدود و تصرفات را تعیین و تفسیر کرد، برای مثال در مواردی که مالکیت زمین و وجود کاربری کشاورزی آن مورد اختلاف باشد از عکس های هوایی برای بررسی آثار زراعت و تعیین کاربری زمین استفاده می شود، این امر خصوصا در اجرای قوانینی مانند قانون نسق کشاورزی اهمیت بسیار زیادی دارد.
وی در انتها افزود: سند دارکردن اراضی جهت بهرهبرداران و زارعان باعث عدم اختلافات ملکی و تعارضات و تسریع در برنامه ریزی های آماری و ثبات در تولید خواهد شد.