ماهانه یک میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ درقم انجام میشود
مدیرتوسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: به صورت میانگین ماهانه یکمیلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام میشود. (چقدر خبرها را دیر ارسال میکنید)
هادی مومنی نسب درگفتوگو با خبرنگار ایرنا،
بیان کرد: تلاش برای افزایش این میزان جوجه ریزی و بالابردن حجم تولید گوشت مرغ
برای پاسخ به نیازهای مردم استان ادامه دارد و بر اساس برنامهریزیهای انجام شده
به زودی وضعیت ایجاد شده در زمینه توزیع مرغ شکسته خواهد شد.
وی افزود: میزان عرضه روزانه گوشت مرغ به
صورت گرم و منجمد در قم رو به افزایش است و در مواقعی روزانه بیش از 130 تن گوشت
مرغ در فروشگاههای منتخب استان توزیع میشود که رقم بسیار قابل توجهی است و امیدواریم
با افزایش سطح تولید به تقاضای مردم در این خصوص پاسخ مناسب داده شود.
مومنی نسب همچنین در خصوص وضعیت تدارک میوه
شب عید استان نیز گفت: 450 تن سیب و پرتغال برای عرضه شب عید در قم تدارک دیده شده
است که با استقرار جایگاه های مشخص در مناطق مختلف در اختیار مردم قرار خواهد
گرفت.
وی با اشاره به این که سیب و پرتغال درنظر
گرفته شده برای استان از کیفیت بالایی برخوردار است، بیان کرد: قیمت هرکیلوگرم
پرتغال 11هزار و 500 تومان و قیمت هرکیلوگرم سیب برای عرضه در قم 9 هزار تومان تعیین
شده است.
وی تاکید کرد: در زمینه تامین میوه مورد نیاز
مردم استان در شب عید هیچ کمبودی وجود ندارد، همچنین در رابطه با تامین گوشت مرغ
مورد نیاز مردم در کنار افزایش سطح تولید این محصول در داخل استان، شرایط عرضه
مرغهای وارداتی نیز فراهم و عرضه آن با افزایش همراه خواهد شد.
قم از جمله استانهای پیشگام کشور در زمینه
تولید گوشت مرغ و تخم مرغ است و این استان رشد قابلتوجهی در صنعت طیور دارد. میزان
متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر 805 هزار تن در زمینهٔ محصولات گیاهی،
دامی و شیلات است.