• 1403/02/24 - 11:42
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شش هزار هکتار از مزارع قم با پهپاد سمپاشی می‌شود

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: امسال استفاده از پهپاد برای سمپاشی و مبارزه با آفات در زمین‌های کشاورزی استان نسبت به سال گذشته با رشد ۱۰۰ درصدی همراه خواهد بود و ما بیش از ۶ هزار هکتار از مزارع این استان را با این روش سمپاشی می‌کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی قم، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: امسال استفاده از پهپاد برای سمپاشی و مبارزه با آفات در زمین‌های کشاورزی استان نسبت به سال گذشته با رشد ۱۰۰ درصدی همراه خواهد بود و ما بیش از ۶ هزار هکتار از مزارع این استان را با این روش سمپاشی می‌کنیم.

رضا لطیفی زاده بیان داشت: استفاده از پهپاد برای سمپاشی مزارع در قم دارای نسبت به روش‌های سنتی مزایای فراوانی دارد و به همین دلیل سازمان جهاد کشاورزی قم با همکاری بهره‌برداران توسعه استفاده از این روش را برای مبارزه با آفات دنبال می‌کند.

وی افزود: در همین رابطه، پیش‌بینی‌های لازم برای تامین پهپادهای مورد نیاز انجام شده‌است و سازمان جهاد کشاورزی قم در نظر دارد با همکاری بانک‌های عامل شرایط پرداخت تسهیلات به متقاضیانی که می‌خواهند پهپادهای سمپاش خریداری و در این خصوص فعالیت کنند را، بیش‌ازپیش فراهم کند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدام‌های مهم برای توسعه استفاده از پهپاد برای سمپاشی مزارع استان،‌ آموزش بهره‌برداران و معرفی مزایای این روش به آنان است که در این خصوص نیز سازمان جهاد کشاورزی قم برنامه‌های ترویجی خوبی را تدارک دیده‌است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 176264
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی