• 1403/04/10 - 08:57
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سالانه هشت هکتار از کشت فضای باز در قم به گلخانه‌ای تبدیل می‌شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: بر اساس برنامه اعلام شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و تبدیل سالانه هشت هکتار کشت از فضای باز به گلخانه‌ای در اراضی کشاورزی استان را دنبال می‌کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی قم، محمد رضا حاجی رضا پیرامون این موضوع بیان داشت: در محیط گلخانه، امکان مدیریت دما، رطوبت و سایر مولفه‌های مهم برای رشد گیاه فراهم است، بنابراین باید در کشاورزی استان از این ظرفیت برای افزایش عملکرد و تولید محصولات غذایی بیشتر، به خوبی استفاده کنیم.

وی افزود: نکته مهم دیگر در خصوص مزیت‌های افزایش کشت‌های گلخانه‌ای در استان، کاهش مصرف آب در این نوع از کشت است که باعث می‌شود کشاورزان بتوانند با میزان آب کمتر محصول بیشتر را تولید و به بازار عرضه کنند که این موضوع در استان کم‌آبی همچون قم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی ادامه داد: همچنین در کشت‌های گلخانه‌ای امکان تولید محصولات خارج از فصل نیز فراهم است که می‌توان از این ظرفیت برای عرضه محصولاتی که طی ایام مختلف سال در بازارهای داخلی و صادراتی مشتریان فراوانی دارد اما شرایط تولید آن در فضای باز ممکن نیست، استفاده کرد.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 178963
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی