• 1397/12/11 - 11:40
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید 40 هزار تن گوشت قرمز در استان قم

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی استان قم از تولید 40 هزار تن گوشت قرمز در استان قم و بیش از نیاز استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد
کشاورزی استان قم، علی‌اصغر همت با اشاره به جایگاه استان قم در حوزه تولید و توزیع
فراورده‌های پروتئینی اظهار داشت: استان قم به لحاظ قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی
کشور به مرکز پرواربندی دام سبک و سنگین تبدیل‌شده و به‌عنوان یکی از باراندازهای اصلی مرکز خریدوفروش دام در کشور شناخته می‌شود.



وی از فعالیت 6 مجتمع دام‌پروری
در استان قم خبر داد و افزود: از این 6 مجتمع دام‌پروری در حال تولید، 2 مجتمع در
حوزه پرواربندی به نام‌های مجتمع دامشهر و دیگری به نام مجتمع گازران و 4 مجتمع در زمینه تولید شیر به نام‌های مجتمع
لبن ، مجتمع قنوات ، مجتمع معصوم‌آباد و مجتمع خلج آباد در حال فعالیت هستند.



سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی
استان قم مجتمع دامشهر قم را یکی از بزرگ‌ترین مجتمع پرواربندی کشور معرفی کرد و
گفت: این مجتمع دارای 1278 واحد شامل 571 واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 39 هزار
و260 رأس و 707 واحد پرواربندی گوسفند به ظرفیت 134هزار و 100 رأس در هر دوره
پروار است.



وی از به بهره‌برداری رسیدن 342
واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 20 هزار رأس و 490 واحد پرواربندی گوسفند به ظرفیت
75 هزار رأس نیز خبر داد و تصریح کرد: در داخل مجتمع دامشهر 32 واحد کاروانسرا و یک
میدان بزرگ عرضه دام نیز جانمایی و احداث و در حال فعالیت است.



همت تعداد واحدهای به بهره‌برداری
رسیده دامشهر را یک هزار و 112 واحد اعلام کرد و ادامه داد: ظرفیت واحدهای فعال
مجتمع دامشهر را 122 هزار و 238 رأس دام سبک و سنگین است که در حال حاضر یک هزار
واحد با ظرفیت 106 هزار رأس در حال فعالیت و تولید هستند.



وی تمام واحدهای داخل و خارج از
روستاها را نیز فعال اعلام و تصریح کرد: استان قم در سال جاری موفق به تولید 40
هزار تن گوشت قرمز شده که به تفکیک 12 هزار تن دام سبک شامل گوسفند و بز و 28 هزار
تن دام سنگین شامل گاو و گوساله پروار و شتر است.



سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی
استان قم تولید قرمز استان را بیش از سرانه مصرف استان عنوان و خاطرنشان کرد: با
لحاظ نمودن جمعیت استان و سرانه مصرف گوشت
قرمز استان که 15 هزار تن است مازاد تولید استان شامل گوشت قرمز دام سنگین اعم از
گوساله و گاو با اخذ مجوزهای لازم و قانونی به استان‌های هم‌جوار صادر می‌شود.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 91059
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر