31 واحد تولیدی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در قم راه اندازی شد
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: از زمان آغاز بهکار دولت سیزدهم تاکنون، 31 واحد تولیدی با صدور پروانه بهرهبرداری در زمینه صنایع تبدیلی و غذایی در این استان راهاندازی شدهاست.

وی افزود: وجود واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در قم موجب پشتیبانی از فعالیتهای کشاورزی استان شده و در کنار کمک به ارتقا سطح درآمد کشاورزان، افزایش فرصتهای شغلی در بخش کشاورزی و ایجاد بستر مناسب برای صادرات محصولات این بخش، عامل مهمی برای کاهش ضایعات محصولات غذایی تولید شده نیز به حساب میآید.
وی ادامه داد: به دلیل اهمیت ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی فعال در زمینه صنایع تبدیلی و غذایی، این موضوع در الگوی تعیین شده برای جذب سرمایهگذاران در بخش کشاورزی استان به صورت خاص دیده شدهاست و ما از فعالان اقتصادی که بخواهند در زمینه صنایع تبدیلی و غذایی در قم فعالیت کنند، حمایت میکنیم.
گفتنیاست سازمان جهاد کشاورزی قم در حوزه تامین امنیت غذایی استان برنامههای متنوعی را دنبال میکند که یکی از مهمترین آنها افزایش هفت درصدی سطح تولید محصولات این بخش از 850 هزار تُن به 900 هزار تُن در سالجاری است.
بخش کشاورزی پنج درصد اشتغال و 6 درصد ارزش افزوده استان را به خود اختصاص داده و این آمار نشان میدهد با ایجاد بسترهای لازم برای افزایش سطح تولید محصولات در این بخش همچون بهرهگیری از توانمندی صنایع تبدیلی و غذایی، علاوه بر تامین امنیت غذایی مردم، تا چه حد میتوان در ایجاد اشتغال جدید و توسعه اقتصادی استان تاثیر گذاشت.
بیش از 14 هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال 850 هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است؛ بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.