• 1403/02/26 - 11:47
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بخشودگی سود و امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی فارس

مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: براساس ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی به شبکه بانکی، سود، کارمزد و جریمه‌های دیرکرد تسهیلات پرداختی به تمامی بهره‌برداران بخش کشاورزی که از حوادث غیرمترقبه خسارت دیده اند شامل بخشودگی شده و اصل تسهیلات نیز به مدت سه سال امهال می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، عبدالرحیم پیشکار بیان کرد: در این بخشنامه مفاد جزء د بند ب تبصره 16 قانون بودجه سال 1402 کل کشور ابلاغ شده و بانک‌های عامل مکلف به اجرای موارد ذکر شده در مورد تسهیلات پرداختی از ابتدای سال ۱۳۹۴ تا پایان سال ۱۴۰۲ و امهال اصل تسهیلات تا سقف هزار میلیون ریال به مدت سه سال هستند.
به گفته وی؛ تمامی بهره‌برداران بخش کشاورزی اعم از فعالان حوزه‌های زراعت، باغبانی و گلخانه‌ها، دام و طیور، آبزیان، عشایر، واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی و مکانیزاسیون خسارت‌دیده از حوادث غیرمترقبه به ویژه خشکسالی و سیل، مشمول اجرای این قانون خواهند شد.
پیشکار تصریح کرد: کشاورزان مشمول با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان، درخواست خود را ارائه دهند تا پس از بررسی و تائید کارگروه شهرستانی، به منظور تائید نهایی به کارگروه استانی ارسال شود.
وی خاطر نشان کرد: اعتبار ابلاغی به استان فارس مبلغ دو هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است که ۹۰ درصد از این اعتبار سهم بانک کشاورزی و ۱۰ درصد سهم سایر بانک های تجاری است و تاکنون تعداد ۶ هزار و ۸۶۷ امهال به مبلغ دو هزار و ۲۵۸ میلیارد ریال انجام گرفته است.
  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 176466
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری