• 1398/08/28 - 11:11
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 14 هزار هکتار از اراضی استان سمنان از قنوات مشروب می‌شوند

مدیرآب‌ و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: 14 هزار 196 هکتار از اراضی استان سمنان از قنوات مشروب می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، حسین شاهینی درباره بازسازی و نوسازی قنوات این استان گفت: تا پایان سال 96 تعداد یک هزار و 497 رشته قنات بازسازی و نوسازی شد.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز تعداد 135 رشته قنات یعنی حدود 36.6 کیلومتر قنات با اعتباری بالغ‌بر 59 میلیارد و 100 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و ملی مرمت و بازسازی‌شده است.
مدیر آب‌ و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به فعالیت‌های بازسازی و نوسازی قنوات در سال 98 گفت: در شش‌ ماهه نخست امسال تعداد 29 رشته قنات یعنی حدود 13 کیلومتر با اعتباری بالغ‌بر 20 میلیارد و 764 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و ملی بازسازی و مرمت‌ شده است.
شاهینی به برخی برنامه‌های آینده درباره قنات اشاره کرد و گفت: افزایش سهم اعتبارات قنوات در دستور کار قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: با هدف افزایش بهره‌وری آب کشاورزی در قنوات سامانه نوین آبیاری در اراضی کشاورزی پایین‌دست قنات اجرایی شود.
مدیر آب‌ و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به‌ضرورت تغذیه قنات با استفاده از طرح‌های آبخیزداری گفت: ذخیره‌سازی آب قنات در زمانی که نیاز به آبیاری نیست و در قنواتی که تغذیه قنات‌های دیگر را انجام می‌دهند در دستور کار برنامه‌های آینده این مدیریت قرار دارد.
شاهینی با بیان این که بیمه مغنیان پیگیری می‌شود گفت: از تمام ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه طرح احیا و مرمت قنوات استفاده می‌شود.
  • گروه خبری : استان سمنان
  • کد خبر : 98096
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر