• 1397/07/29 - 12:12
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ویژه برنامه بزرگ تغذیه سالم با محوریت غذای آبزیان ، حبوبات و تخم مرغ

به مناسبت روز جهانی غذا در تالار شهیدان نژاد فلاح برنامه ای با عنوان تغذیه سالم با محوریت غذای آبزیان ، حبوبات و تخم مرغ با همکاری مدیریت شیلات و امور آبزیان ، امور بانوان و خانواده سازمان جهاد کشاورزی استان البرز ، اداره ترویج و سلامت شهرداری کرج، و واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرج برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان البرز، در این برنامه که با
حضور شهروندان استان البرز ، تسهیلگران زن روستایی و اعضای صندوقهای اعتبارات خرد
محلی برگزار شد . ضمن نمایش و ترویج پخت و مصرف غذای سالم از مشاوره کارشناسان
تغذیه دانشگاه علوم پزشکی در جهت فرهنگسازی این امر استفاده گردید.



در این جشنواره 110 شرکت کننده با پخت انواع غذاهای سالم که برپایه آبزیان ، حبوبات و تخم مرغ
تهیه گردیده بود ، به رقابت پرداختند و در نهایت به 10 نفر از برگزیده گان توسط
هیئت داوران جوایزی به رسم یادبود اهداء شد.



در حاشیه ی این مراسم خانم مهندس ضیائیان
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت : آبزیان به دلیل
برخورداری از کالری و پروتئین بالا و همچنین وجود چربی غیراشباع امگا 3 می تواند
اهمیت بسزایی در سبد غذایی مردم داشته باشد . با این وجود فرآورده های دریایی سهم ناچیزی از غذای ایرانیان را تشکیل می
دهد
.



ایشان ضمن اعلام این مطلب که در استان
البرز مصرف سالانه آبزیان معادل 9 کیلوگرم بوده در حالی که سرانه مصرف در کل کشور
11 کیلوگرم و سرانه مصرف جهانی بیش از 20 کیلوگرم می باشد افزود:
برای مقابله با بیماری های شهرنشینی، تغییر
و اصلاح الگوهای غذایی بسیار ضروری می باشد و آشتی با فرآورده های دریایی به ویژه
ماهی تا حد زیادی می تواند در این امر موثر باشد.



لذا به منظور فرهنگ سازی مصرف آبزیان ، برگزاری جشنواره های
غذا با معرفی آبزیان بعنوان غذای سالم از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

  • گروه خبری : استان البرز
  • کد خبر : 87262
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر