پیش بینی برداشت 24 هزار تن پیاز در اردستان
سرپرست جهاد کشاورزی اردستان از آغاز برداشت پیاز در مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، اسحاق شفیعی اظهار داشت: از اواخر اردیبهشت ماه برداشت پیاز از مزارع کشاورزی اردستان در سطحی بالغ بر 300 هکتار آغاز شده و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
وی افزود: پیشبینی میشود تا پایان زمان برداشت، میزان 24 هزارتن پیاز برداشت شود و سطح زیر کشت پیاز امسال در مقایسه با پارسال به دلیل خشکسالی 30 درصد کاهش یافته است.
سرپرست جهاد کشاورزی اردستان خاطرنشان کرد: متوسط برداشت پیاز در هر هکتار 80 تن است و محصول پیاز شهرستان علاوه بر داخل به شهرستانها و استانهای همجوار ارسال میشود.
وی بیان کرد: 80 درصد کشت پیاز در سطح شهرستان به روش نشایی انجام میشود که دارای مزایای فراوانی از جمله احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواخت بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول با پرورش نشاء در محیطهای کنترل شده و کوتاهتر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم است.
شفیعی تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت بذر هیبرید در سالهای اخیر و کاهش مصرف آب که هم اکنون مهمترین چالشهای تولید محصولات زراعی در کشور محسوب میشود تولید پیاز بسیار خوب است.