• 1399/06/26 - 07:14
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برداشت 70 هزارتن انگور در اصفهان پیش بینی می شود

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با وضعیت آب مناسب در تابستان تولید محصول انگور در استان اصفهان افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، احمدرضا رئیس زاده با اشاره به برداشت انگور از سطح
6 هزار و 120 هکتار باغات بارور استان اصفهان از نیمه مرداد ماه اظهار
داشت: پیش بینی می‌شود میزان برداشت انگور استان اصفهان با توجه به وضعیت مطلوب آب
به حداکثر میزان خود در سال‌های اخیر برسد.



وی افزود: برداشت محصول انگور تا نیمه مهرماه
ادامه دارد و به
70 هزار تن خواهد رسید.



مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان
اصفهان به سطح
6 هزار و 275 هکتاری اراضی انگور در استان اصفهان اشاره
کرد و گفت:
6 هزار و 120 هکتار از باغات انگور استان اصفهان بارور هستند.



وی عمده ترین انواع انگور در استان اصفهان را
عسگری، مهره و سیاه معرفی کرد و گفت: بخش عمده انگور تولیدی استان اصفهان به مصرف
تازه‌خوری می‌رسد و بخش کمتری برای مصرف تهیه انواع کشمش، شیره و سرکه انگور می‌رسد.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 108182
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر