رتبه دوم استانی شهرستان مشگین شهر در صنعت طیور
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشگین شهر گفت: این شهرستان رتبه دوم استانی در صنعت طیور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، یوسف جهانی با اعلام این خبر افزود: شهرستان مشگین شهر با داشتن تعداد 138 مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی، مرغ مادر گوشتی و تخمگذار با اشتغال زائی برای 320 نفر، مشغول فعالیت می باشند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشگین شهر اضافه کرد: در این شهرستان، سالانه بیش از 10 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ، 2700 تن تخم مرغ و بیش از 13 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید می شود.
این مقام مسئول اضافه کرد: با توجه به این که، میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 29 کیلوگرم است، مصرف داخلی شهرستان حدود 2 هزار تن گوشت مرغ در سال است که این امر بیانگر تولید بیش از 8 هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان است که به سایر شهرستان های استان و استانهای همجوار صادر می شود.
وی در پایان افزود: گوشت مرغ دارای مقادیر مناسب پروتئین و بسیاری از ریزمغذی ها می باشد. چربی و کلسترول آن به ویژه هنگامی که بدون پوست مصرف می شود پائین است. گوشت مرغ سرشار از اسید های چرب اشباع نشده است و حتی محتوای این اسید های چرب را می توان با استفاده از تغذیه مناسب افزایش داد.همچنین گوشت مرغ حاوی چندین ماده فعال زیستی مانند گلوتاتیون، تائورین، آنسیرین و غیره است که با تغذیه مناسب واحد های طیور این مقدار قابل افزایش می باشد. چشم انداز آینده نشانگر این است که گوشت مرغ می تواند به عنوان یک ماده غذایی امیدوار کننده باشد.
این مقام مسئول اضافه کرد: با توجه به این که، میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 29 کیلوگرم است، مصرف داخلی شهرستان حدود 2 هزار تن گوشت مرغ در سال است که این امر بیانگر تولید بیش از 8 هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان است که به سایر شهرستان های استان و استانهای همجوار صادر می شود.
وی در پایان افزود: گوشت مرغ دارای مقادیر مناسب پروتئین و بسیاری از ریزمغذی ها می باشد. چربی و کلسترول آن به ویژه هنگامی که بدون پوست مصرف می شود پائین است. گوشت مرغ سرشار از اسید های چرب اشباع نشده است و حتی محتوای این اسید های چرب را می توان با استفاده از تغذیه مناسب افزایش داد.همچنین گوشت مرغ حاوی چندین ماده فعال زیستی مانند گلوتاتیون، تائورین، آنسیرین و غیره است که با تغذیه مناسب واحد های طیور این مقدار قابل افزایش می باشد. چشم انداز آینده نشانگر این است که گوشت مرغ می تواند به عنوان یک ماده غذایی امیدوار کننده باشد.