توجه به غذاهاي قومي و سنتي از رويكردهاي نوين جهاني
1387/12/05

مديركل دفتر صنايع تبديلي و تكميلي معاونت آب، خاك و صنايع وزارت جهاد كشاورزي گفت: توجه به غذاهاي قومي و سنتي از رويكردهاي نوين جهاني در بخش صنايع غذايي است.

عليرضا پوربصير در گفتگو با خبرنگار مهر در كرج اظهار داشت: توليد غذاهاي حلال در كشورهاي اسلامي، غذاهاي مطابق عادات مردم مناطق مختلف و غذاهاي مخصوص بيماران چاق از ديگر رويكردهاي نوين جهاني در خصوص غذاهاي موردنياز و مطلوب است.

وي ادامه داد: توليد غذاهاي ارگانيك (غذاهاي عاري از سم و مواد مضر)، غذاهاي داراي خواص درماني، غذاهاي سالم (earthy food) شامل مواردي از قبيل فرآورده هاي گياهي، كم كالري، غني از مواد مغذي و فيبر و آب ميوه ها و نيز غذاهاي آماده مصرف از جمله سوپهاي آماده، آب ميوه هاي قابل بازسازي از ديگر رويكردهاي نوين جهاني است.

اين مسئول از كاربرد بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي به عنوان يك امر مهم ياد كرد و بيان داشت: بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي آن قدر اهميت دارد كه به يكي از رويكردهاي نوين در بخش صنايع غذايي تبديل شده كه دليل اين امر، پي بردن به اهميت اين دو علم در پيشرفت بسياري از بخشهاي صنعتي است.

مديركل دفتر صنايع تبديلي و تكميلي معاونت آب، خاك و صنايع وزارت جهاد كشاورزي افزود: توليد تركيبات غذايي از جمله طعم دهنده ها، امولسيفايرها، كالچرها، آنزيمها، پايدار كننده ها، پكتين و ...، استفاده از تكنولوژيهاي مدرن (high technology) در فرآوري محصولات كشاورزي و نيز توجه به به كارگيري نيروهاي متخصص از ديگر مواردي است كه اين روزها به عنوان رويكرد جهاني مطرح شده است.

پوربصير خاطرنشان كرد: گسترش R@D در واحدهاي توليدي (واحدهاي تحقيق و توسعه) و به كارگيري سيستمهاي ISO ،HACCP و ...(از استانداردهاي جهاني) از رويكردهاي جهاني مهم در بخش صنايع غذايي است.

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي

www.pr.maj.ir

pr@maj.ir

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal