مدير دفتر ميوه‌هاي سردسيري و خشك وزارت جهاد كشاورزي: اجراي طرح HACCP در تمام مناطق پسته خيز ضروري است
1385/09/21

 

خبرگزاري كشاورزي ايران - گروه كشاورزي :

اجراي طرح HACCP (تجزيه و تحليل عوامل خطرزا و كنترل نقاط بحراني) در تمام مناطقي كه پسته كشت و توليد مي‌شود، ضروري است.    

به گزارش خبرنگار ايانا، مهندس ياسمي، مديركل دفتر امور ميوه‌هاي سردسيري و خشك وزارت جهاد كشاورزي در اولين كارگاه آموزشي – توجيهي HACCP در استان قم گفت: باتوجه به وجود رقباي جديد در بازار و تجارت پسته، اجرايي كردن طرح HACCP در باغ‌هاي پسته و توليد و عرضه محصول بهداشتي از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

در اين كارگاه آموزشي، مهندس فيضي، معاون دفتر امور پسته وزارت جهاد كشاورزي در سخناني به راه‌كارها و روش‌هاي صحيح كاشت، داشت، برداشت و فرآوري محصول پسته و پياده كردن طرح HACCP به‌منظور كاهش سطح آلودگي به سموم قارچي (افلاتوكسين) اشاره كرد.

وي افزود: اميدواريم اين برنامه‌ها به‌نحو احسن عملي شود تا ضرر و زياني متوجه توليدكنندگان محصول پسته نشود.

گفتني است، در اين كارگاه كه توسط حوزه تدريج و نظام بهره‌برداري و با همكاري مديريت باغباني سازمان جهاد كشاورزي قم برگزار شد، جمعي از كارشناسان دستگاه‌هاي مرتبط با محصول پسته، باغداران پسته‌كار و صاحبان ترمينال‌هاي فرآوري پسته حضور داشتند.

در حال حاضر سطح زيركشت بارور باغ‌هاي پسته استان قم هزار و 400 هكتار است و ميزان پسته تولدي شده در سال‌جاري 700 تن بوده است./

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
              www.pr.maj.ir
تعداد مشاهده خبر7 بار
تصاویر مرتبط

نوع فایل نام فایل توضیحات
111.docx
1 

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal