اجراي طرح پايش باقيمانده ها در ماهي قزل آلا
1389/07/28

رييس موسسه تحقيقات شيلات ايران گفت: با اجراي طرح پايش باقيمانده ها در ماهي قزل آلا، اطمينان مصرف كننده ها از سلامت محصول افزايش مي يابد. دكتر عباسعلي مطلبي، رييس موسسه تحقيقات شيلات ايران در گفتگو با خبرنگار موج با اعلام اين مطلب اظهار داشت: طرح آزمايشي پايش باقيمانده ها در ماهي قزل آلا، توسط اين موسسه با همكاري سازمان هاي دامپزشكي و شيلات ايران در حال انجام است.وي افزود: ماهي قزل آلا از جمله ماهيان سردابي كشور بوده و عليرغم وجود پروتكل هاي مختلف، كنترل و نظارت مستمر بهداشتي و مديريت پرورش در مزارع، اين طرح به مرحله اجرا گذاشته شده است.مطلبي خاطر نشان ساخت: در حوزه تحقيقات، طرح ملي شناسايي بيماري هاي ماهيان سردابي در دست انجام بوده و به دليل اهميت اين محصول، با دستور و تاكيد وزير جهاد كشاورزي، طرح ويژه اي براي پايش باقيمانده هاي دارويي در ماهيان سردابي تدوين شده است.وي با اشاره به حضور نمايندگان دستگاه هاي مختلف و دانشگاه هاي سراسر كشور در اجراي اين طرح، اظهار داشت: در اين طرح، وجود باقيمانده ها شامل انواع آنتي بيوتيك ها و داروهاي مورد استفاده در درمان و پيشگيري از بيماري ها، در ماهي قزل آلا مورد سنجش قرار مي گيرد.رييس موسسه تحقيقات شيلات ايران در خصوص مدت زمان انجام پايش ها، گفت: كنترل و سنجش باقيمانده ها به طور معمول بين 6-3 ماه به طول خواهد انجاميد.وي اضافه كرد: طرح پايش تا پايان سال جاري به اتمام خواهد رسيد و نتايج آن در صورت نياز به صورت دستورالعمل هايي در اختيار بخش هاي اجرايي قرار خواهد گرفت.

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal