نظارت بر عرضه بهداشتي دام زنده و ذبح دام به مناسبت عيد قربان
1386/09/26

اداره كل دامپزشكي استان تهران با همكاري سازمان سردخانه ها و كشتارگاه هاي شهرداري تهران، در راستاي تحقق اهداف بهداشتي جامعه و حفظ سلامت شهروندان به مناسبت عيد سعيد قربان در شهر تهران و شهرستان هاي تابعه با برپايي مراكز متعدد ، بر عرضه بهداشتي دام زنده وذبح بهداشتي آن نظارت مي كند.

به گزارش خبرگزاري مهر ، اداره كل دامپزشكي استان تهران اعلام كرد: با توجه به اينكه برخي از بيماري هاي مشترك بين انسان و حيوان مثل هاري، كزاز ، سياه زخم و جنون گاوي صرفا روي دام زنده و توسط دكتران دامپزشك قابل تشخيص بوده و همچنين بسياري از بيماريهاي عفوني و انگلي مشترك بين انسان و دام مثل سل و كيست هيداتيد در بازرسي پس از كشتار توسط دكتران دامپزشك و كارشناسان بهداشت گوشت قابل تشخيص مي باشد.

بنابراين اكيدا به مردم توصيه مي شود دام خود را از مراكز ياد شده تهيه  و تحت نظارت نظارين بهداشتي ذبح كرده و حتي الامكان گوشت دام هاي قرباني را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دماي ديخچال ( 4-0 درجه سانتيگراد) نگهداري نمايند.

لازم به ذكر است، در همين ارتباط سال قبل در روز عيد قربان از حدود 40000 دام توزيع شده در مراكز مذكور تعداد 24000 راس دام در همان مراكز كشتار گرديده كه تعداد 26 لاشه به طور كامل و حدود 3000 قطعه دل ، جگر و قلوه به علت آلودگي ضبط و معدوم گرديده است .

همچنين شماره تلفن هاي 8- 66917167 و 7- 55060035 در شهر تهران وشبكه هاي دامپزشكي شهرستان ها آماده راهنمايي و پاسخگوئي به شهروندان مي باشد.



اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.org
www.pr.maj.ir

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal