كاهش 20 درصدي مصرف آب با استفاده از ارقام جديد برنج
1389/02/08

  رئيس موسسه تحقيقات برنج كشور با اشاره به نتايج رضايت بخش آزمايش ارقام برنج متحمل به خشكي و شوري آب ، گفت: اين ارقام با كاهش 15 تا 20 درصدي مصرف آب ، گزينه هاي مناسبي براي اصلاح الگوي مصرف محسوب مي شود. عباس شهدي در گفت و گو با پانا، اظهار داشت: معرفي ارقام متحمل به خشكي و شوري آب از اهداف اصلي موسسه تحقيقات برنج است كه در چند سال اخير شدت يافته است. رئيس موسسه تحقيقات برنج كشور با اشاره به نتايج رضايت بخش آزمايش ارقام برنج متحمل به خشكي و شوري آب ، گفت: اين ارقام با كاهش 15 تا 20 درصدي مصرف آب ، گزينه هاي مناسبي در جهت اصلاح الگوي مصرف به ويژه مناطق كم آب محسوب مي شود.وي تصريح كرد: تناوب آبياري در دوره كشت اين ارقام به گونه اي است كه بين 4 تا 10 روز نيازي به آبياري نبوده و مصرف آب به ميزان قابل توجهي كاهش مي يابد. شهدي با اشاره به اجراي روش خشكه كاري در شرايط بحراني آب ، اضافه كرد: هر چند در اين روش عملكرد به طور نسبي كاهش مي يابد ولي معني دار نبوده و مصرف آب از حد معمول كمتر است.وي با بيان اينكه استفاده از اين ارقام در زمان حذف يارانه در جهت اقتصاد آب حائز اهميت است، گفت: اين امر به عنوان يك يافته پژوهشي و علمي مطرح است و سياست گذاران اين بخش مي توانند از آن براي پيشبرد اهداف خود استفاده كنند.

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal