گزارش طرح کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های دامی ویژه ایام نوروزتشریح شد
1393/01/31

رییس سازمان دامپزشکی کشور در تشریح اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز افزود: در این طرح از 91 هزار و 387 مرکز تولید، کشتار، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی، بیش از 184 هزار و 500 مورد بازدید بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر مهدی خلج» اظهار کرد: در این طرح، حدود 463 هزار کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و ناسالم توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح، در ایام نوروز 2 هزار و 311 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و نسبت به تعطیلی 128 واحد اقدام شد و با یک هزار و 94 دستگاه خودرو غیرمجاز حمل فرآورده های خام دامی در ایام نوروز برخورد قانونی شد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: این سازمان هر ساله در ایام نوروز طرحی با عنوان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز در کل کشور اجرا می کند و در سال جدید نیز سازمان دامپزشکی کشور با برنامه ریزی و بسیج کل نیروهای کارشناسی 52 هزار و 795 روز کارشناس در قالب یک هزار و 660 اکیپ روز نظارتی و 27 هزار و 214 اکیپ روز بازرسی ویژه کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی از تاریخ 24 اسفندماه سال گذشته تا 15 فروردین سال جاری بر تولید ، کشتار، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت کرد.

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal