اجراي طرح توليد گوشت مرغ بدون استفاده از آنتي بيوتيك در 12 استان كشور
1392/06/10

مرحله نخست طرح توليد گوشت مرغ بدون استفاده از آنتي بيوتيك در 12 استان كشور در حال اجراست . به گزارش واحد مركزي خبر،رئيس سازمان دامپزشكي كشور در خرم آباد گفت : شيوه نامه توليد تخم مرغ بدون آنتي بيوتيك به استانها ابلاغ شده است و دستورالعمل نظارت كيفي در زمينه كنترل فراورده هاي خام دامي و دستور العمل نسخه نويسي دامپزشكان نيز در حال اجراست.

دكتر سيد محسن دستـور افزود : طرح پنجساله پايش باقيمانده آنتي بيوتيك ها در فرآورده ها شامل 6 محصول مرغ ، تخم مرغ ، عسل ، ماهيان سردابي ، گرمابي و گوشت قرمز آغاز شده است كه با اجراي آن سلامت مصرف كنندگان تامين خواهد شد.

وي از ايجاد مركز تشخيص بيماريهاي انگلي در لرستان به عنوان يكي از اقدامات انجام شده در زمينه توسعه دامپروري در اين استان نام برد و گفت : ساختمان اين مركز 90 درصد پيشرفت كاري دارد و سازمان دامپزشكي كشور اعتبارات لازم را براي تجهيز آن و بهره گيري از نيروي انساني مورد نياز تامين خواهد كرد .

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal