بذر با کیفیت، کلید افزایش بهره وری تولید در بخش کشاورزی
1392/12/20

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور در خصوص تنش های آبی 13 سال گذشته گفت: برای افزایش بهره وری تولید در بخش کشاورزی تمرکز روی کیفیت بذر یک موضوع کلیدی است.

به گزارش ایرنا،حسین صفایی روز سه شنبه در حاشیه همایش تخصصی ارتقای بذر در موسسه اصلاح ، تهیه نهال و بذر کرج ، در جمع خبرنگاران گفت: برای تولید بذر با کیفیت عواملی همچون کوتاه کردن دوره تولید ، مقاومت بذر در مقابل بیماری ها ، مقاومت بذر نسبت به گرما، سرما و شوری باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: اگر هزینه و کیفیت بذر برای کشاورز مورد توجه قرار نگیرد به طور یقین هزینه های تولید افزایش یافته و با کاهش تولید مواجه خواهیم شد.

صفایی گفت: سیاستی که امروز سازمان مرکزی تعاونی روستایی دارد این است که تشکل های کشاورزی پیشقدم شوند تا بذر مورد نیاز محصولات اساسی را با کیفیت بالا تولید کنند.

وی گفت: هم اکنون مجموع تشکل های کشاورزی ایران حدود 1400 تعاونی تولید و شرکت های سهامی زراعی است که بیش از 40درصد بذر جو ،30درصد بذر گندم، 17درصد بذر یونجه ، 64درصد بذر چغندرقند و 30درصد ذرت را مصرف می کنند.

صفایی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی این سازمان، تعدادی از تشکل هایی که دارای سایت تولید بذر هستند از لحاظ نظارت فنی تولید می توانند نظارت بر فرآیند نگهداری و توزیع را بر عهده گیرند و به سمت حذف خود مصرفی و استفاده از مصرف بذرهای گواهی شده پیش روند.

تعداد مشاهده خبر7 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal