استفاده از نانوذرات عصاره گياهان در فرآورده‌هاي دارويي
1388/09/23

 رئيس پژوهشكده بيوتكنولوژي كشاورزي گفت: پروژه تحقيقاتي استفاده از نانوذرات عصاره گياهان در فرآورده‌هاي دارويي، آرايشي و بهداشتي در حال انجام است.دكترمجتبي خيام نكويي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: هم اكنون پروژه تحقيقاتي استفاده از نانوذرات عصاره گياهان در محصولات دارويي، آرايشي و بهداشتي در پژوهشكده بيوتكنولوژي كشاورزي در حال انجام است و هم اكنون دو گياه بابونه و هميشه بهار را مورد مطالعه قرار داده‌ايم. وي در ادامه افزود: هم اكنون موفق شده‌ايم با استفاده از نانوذرات عصاره اين دو گياه كرم‌هاي بهداشتي و آرايشي تهيه كنيم و هم اكنون اين تحقيقات در مراحل باليني است. رئيس پژوهشكده بيوتكنولوژي كشاورزي گفت: با استفاده از گياه هميشه بهار كرمي توليد كرديم كه در درمان التهاب پوستي، بيماري اگزما، خشكي پوست، بريدگي، خراش پوستي و زخم‌هاي ناشي از سوختگي‌هاي سطحي مفيد است، همچنين اين كرم براي درمان خارش هم مؤثر است. وي گفت: از گياه بابونه نيز كرمي تهيه شده كه براي درمان‌هاي سوختگي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. خيام نكويي خاطرنشان كرد: هم اكنون چند شركت خصوصي براي سرمايه‌گذاري روي اين پروژه‌ها اعلام آمادگي كرده‌اند.

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@agri-jahad.ir
Pr@maj.ir

تعداد مشاهده خبر8 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal