ضرورت نگاه متوازن به كميت و كيفيت توليد غذا در كشور
1388/05/11

رئيس سازمان دامپزشكي كشور با اشاره به اهميت امنيت غذايي در جامعه امروز، بر لزوم نگاه متوازن و عادلانه بر كميت و كيفيت توليد غذا در كشور تاكيد كرد.دكتر مجتبي نوروزي به خبرنگار مهر گفت: بايد در برنامه پنج ساله پنجم توسعه، توجه متوازني به دو موضوع كميت و كيفيت توليد غذا صورت گيرد.وي تصريح كرد: كشورهايي وجود دارد كه در بعد كمي و يا كيفي توليد غذا پيشرفت قابل توجهي داشته اند اما به دليل ضعف در بعد ديگر، با ناكامي مواجه شده اند.

وي اضافه كرد: تحقيقات اتحاديه اروپا نشان داده است، كشورهاي عضو اين اتحاديه و همچنين كشورهاي جهان سوم تا چند سال ديگر غذايي براي صادر كردن نخواهند داشت.

رئيس سازمان دامپزشكي كشور به اهميت امنيت غذايي به عنوان موضوعي سرنوشت ساز تاكيد و خاطر نشان كرد: ممكن است جنگ سال هاي آينده بر سر تامين غذا باشد.

نوروزي با اشاره به تكليف سند چشم انداز 20 ساله كشور خاطر نشان كرد: با توجه به پتانسيل هاي موجود در بخش كشاورزي مي توان به سهولت در افق 20 سال آينده ، قدرت اول منطقه از نظر توليد غذا بود.

رئيس سازمان دامپزشكي يادآور شد: مجموع توليدات ايران در سال 1350 برابر با 25 ميليون تن بوده است در حاليكه اين ميزان طي سال گذشته از مرز 100 ميليون تن گذشت.

نوروزي گفت: بخش كشاورزي در چهار سال گذشته با وجود تنگناهايي نظير خشكسالي رشد قابل قبولي داشته و توانسته است در برخي محصولات حائز اهميت به خودكفايي دست پيدا كند.

رئيس سازمان دامپزشكي همچنين افزود: هم اكنون جمعيت دامي كشور به بيماريهاي شايعي نظير آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان و آنفلوانزاي خوكي، مبتلا نيستند كه حاكي از تلاش مجموعه پرسنل اين سازمان است.

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@agri-jahad.ir
Pr@maj.ir

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal