معاون تحقيقاتي موسسه تحقيقات شيلات كشور استفاده از محصولات فرآوري شده ماهي نيازمند اطلاع رساني دقيق است
1386/12/13

معاون تحقيقاتي موسسه تحقيقات شيلات با اشاره به اينكه تاكنون حدود 75 محصول متنوع از ماهي فرآوري شده است، گفت: اطلاع رساني در شناخت و افزايش استفاده از اين محصولات موثر است.

 مصطفي شريف روحاني، معاون تحقيقاتي موسسه تحقيقات شيلات كشور با بيان اينكه آبزيان از جمله ماهي و ميگو ضايعات ندارد افزود: در صنعت فرآوري آبزيان، استخوان ها، باله سر، كبد و پوست ماهي تحت عنوان باقيمانده ها فرآوري شده و مورد استفاده قرار مي گيرد.

وي با بيان اينكه 50 درصد ميگو صيد شده ضايعات بوده و فقط 50 درصد آن خوراكي است تصريح كرد: هم اكنون سرمايه گذاري در بخش فرآوري سخت پوستان وجود ندارد، در حاليكه توجه به تبديل و فرآوري آنها مي تواند در صنايع دارويي، آرايشي و خوراك دام كاربرد داشته باشد.

معاون تحقيقاتي موسسه شيلات ايران خاطر نشان كرد: اطلاع رساني صحيح و به موقع در زمينه محصولات فرآوري شده و فرهنگ سازي در اينباره در شناخت و مصرف اين محصولات موثر است./           

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.org
www.pr.maj.ir

تعداد مشاهده خبر7 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal