توليد 5 ميليون و ۸۰۰ هزارتن گوجه فرنگي در كشور
1392/03/26

مديركل دفتر سبزي و صيفي معاونت توليدات گياهي گفت: سرانه مصرف گوجه فرنگي براي هر ايراني ۵۰ كيلوگرم است كه نسبت به سال هاي گذشته افزايش مطلوبي داشته است.

حسن خدنگي در گفت و گو با ايرنا افزود: سال گذشته پنج ميليون و ۸۰۰ هزارتن محصول گوجه فرنگي در ۱۵۷ هزار هكتار از اراضي كشور توليد شد.

وي اظهاركرد: از مجموع توليد، ۲۶۷ هزارتن گوجه فرنگي به كشورهاي منطقه صادر شد كه اين ميزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل خود حدود ۵۰ درصد رشد را نشان مي دهد.به گفته وي، در سال ۹۰، حدود ۱۹۹ هزارتن محصول گوجه فرنگي صادر شده بود.

اين مقام مسئول تصريح كرد: در حال حاضر مشكلي از لحاظ توليد و صادرات محصول گوجه فرنگي در كشور وجود ندارد و توزيع و بازاررساني به موقع مي تواند در ثبات قيمت اين محصول در بازار مصرف نقش ايفا كند.خدنگي اين توضيح را نيز داد كه سرانه مصرف گوجه فرنگي در سال ۸۸ حدود ۲۵ كيلوگرم براي هر نفر بوده كه اين ميزان به دو برابر افزايش يافته است.

وي ادامه داد: گوجه فرنگي به علّت دارا بودن ويتامين‌هاي A ، B، C، K و مواد معدني مانند كلسيم ، فسفر و آهن در تأمين انرژي و تقويت بدن نقش موثري ايفاء مي ‌كند.

مديركل دفتر سبزي و صيفي وزارت جهادكشاورزي افزود: هم اكنون ظرفيت افزايش توليد اين محصول در كشور وجود دارد كه همين امر مي تواند موجب افزايش صادرات اين محصول به كشورهاي منطقه و اروپايي باشد.

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal