استفاده از آرد سيب‌زميني و ذرت براي پخت نان
1388/01/16

سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي گفت: به‌منظور اصلاح الگوي مصرف نان از سال جاري 20 درصد آرد سيب‌زميني يا ذرت براي پخت نان استفاده مي‌شود.

دكتر محمدحسين انصاري‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: اينكار دوره نگهداري نان را طولاني مي‌كند و بايد با كمك بازرگاني، نان صنعتي گسترش يافته و در بين مردم فرهنگ‌سازي شود به اندازه نياز نان بخرند تا دور ريز نان كاهش يابد.

وي تصريح كرد: در حال حاضر دور ريز نان 25تا30 درصد است كه متاسفانه در سطل آشغال ريخته مي‌شود و حتي به مصرف دام نيز نمي‌رسد.

وي راندمان مصرف آب در كشاورزي كشور را 41 درصد اعلام و اظهار كرد: بايد با توسعه آبياري تحت‌فشار و تسطيح ليزري اين ميزان را به 65 درصد رساند و به‌گونه‌اي عمل كرد تا با افزايش 100 درصدي از هر متر مكعب آب 2 كيلوگرم محصول برداشت شود.

انصاري‌فرد همچنين تاكيد كرد: مردم بايد مصرف بهينه محصولات كشاورزي را آموزش ببينند.

سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي همچنين درباره تصرف عرصه‌هاي منابع طبيعي گفت: 200 هزار پرونده تغيير كاربري در واگذاري‌ها در جريان است كه طي آن منابع طبيعي تصرف شده و در آن ويلاسازي و ساختمان‌سازي صورت گرفته به‌گونه‌اي كه حدود 400 هزار هكتار از زمين‌هاي كشور در 50 سال گذشته به اين صورت از بين رفته است.

تعداد مشاهده خبر9 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal