عرضه نان هاي صنعتي به تدريج در سراسر كشور افزايش مي يابد
1388/01/23

سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي گفت: عرضه نان صنعتي به صورت پايلوت با همكاري صنايع مرتبط شروع شده و به تدريج در سراسر كشور افزايش مي يابد.

به گزارش شبكه خبر ، دكتر انصاري فرد سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني شبكه خبر در خصوص اصلاح الگوي مصرف نان در كشور گفت: موضوع بسيار مهمي كه در مصرف نان مورد نظر است، مصرف نادرست و كيفيت پائين آن است، متاسفانه هنوز استفاده صحيح از نان در كشور به درستي فرهنگ سازي نشده است.

وي ادامه داد: در بررسي هاي كه صورت گرفته است يكي از دلايل مصرف نادرست نان، نگهداري نامناسب آن و عدم پايداري نان توليد شده است.

انصاري فرد بابيان اينكه گاهي زمان نگهداري نان حتي كم تر از يك روز است گفت: براي جبران اين موضوع و براي اينكه پايداري نان را زياد كنيم بايد به توسعه نان صنعتي روي بياوريم و بتوانيم ماندگاري آن را افزايش دهيم.

سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي افزود: بايد به خمير نان موادي را اضافه كنيم كه هم طول دوره نگهداري نان را افزايش دهد و هم مواد مغذي نان در آن بيشتر جايگزين شود.

وي ادامه داد: در همين راستا وزارت جهاد كشاورزي با اصلاح ژنتيك موفق شده دو درصد به ميزان پروتين گندم اضافه كند كه در حال حاضر پروتين نان بالاي حدود 12 درصد است كه اين به طول دوره نگهداري هم كمك مي كند.

انصاري فرد بابيان اينكه محققان پيش بيني كرده اند، اگر 20 درصد سيب زميني و آرد ذرت به نان اضافه شود هم كيفيت آن و هم زمان نگهداري تا يك هفته افزايش مي يابد گفت: عرضه نان صنعتي به صورت پايلوت با همكاري صنايع مرتبط شروع شده و به تدريج افزايش مي يابد.

وي افزود: اين طرح نمي تواند به سرعت جايگزين شود زيرا علاوه بر اينكه بايد با ذائقه مردم سازگار باشد بايد به نحوه توزيع و عرضه آن نيز توجه ويژه اي داشت.

انصاري فرد گفت: قيمت نان صنعتي با نان هاي فانتزي تفاوت چنداني نخواهد داشت.

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي

pr@agri-jahad.ir
Pr@maj.ir

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal