واگذاري غرفه هاي عرضه آبزيان به شيلات توسط شهرداري
1386/10/23

ايرج هاشمي در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تصريح كرد: طبق قرارداد بين سازمان شيلات و سازمان ميادين ميوه و تره‌بار شهرداري تهران، بايد 50 درصد از غرفه‌هاي عرضه آبزيان به چهار تعاوني شيلاتي (ماهيان گرمابي، ماهيان سردآبي، ميگو، صيادان) واگذار شود اما به دليل اينكه مكان‌هاي نامناسبي در سطح شهر براي واگذاري به اين تعاوني‌ها در نظر گرفته شده و عرضه محصول با كيفيت توسط اين اتحاديه‌ها و پرداخت اجاره سنگين آن توجيه اقتصادي ندارد، اين غرفه‌ها تحويل گرفته نشد.

وي تاكيد كرد: عرضه محصول توسط واسطه‌ها به هر حال باعث افت كيفيت خواهد شد و سرمايه‌گذاري تبليغات فرهنگ‌سازي جهت افزايش مصرف را تحت شعاع قرار مي‌دهد؛ چراكه توليدكنندگان در راستاي تبليغات براي افزايش مصرف سرانه، محصولات با كيفيت و با قيمت مناسب عرضه مي‌كنند اما دلالان براي صرفه اقتصادي به كيفيت محصول چندان بها نمي‌دهند.

هاشمي خاطرنشان كرد:‌ كارگاه آموزشي توليد محصولات با ارزش افزوده تون ماهيان نيز از اول بهمن‌ماه به مدت سه روز با حضور استادان خارجي در شهرستان چابهار برگزار مي‌شود.

مديركل دفتر بهبود كيفيت، فرآوري و توسعه بازار آبزيان در پايان تعيين كيفيت و تازگي‌ ماهي، روش‌هاي جديد، روش‌هاي كشتار ماهي، خون‌گيري، آماده‌سازي، سردسازي، تهيه لوين و ديگر محصولات از ماهي، تهيه ساشيمي از ماهي تون، تهيه سوشي از ماهي تون، انجماد فوق سريع محصول و بسته‌بندي و ارسال به بازارهاي جهاني را از موضوعات مورد بررسي در اين كارگاه آموزشي عنوان كرد.


اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.org
www.pr.maj.ir

تعداد مشاهده خبر8 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal