رييس موسسه تحقيقات پنبه كشور با اشاره به اقدامات اين موسسه براي شرايط خشكسالي گفت: پروژه كشت نشائي به عنوان يك پروژه دو منظوره در اين راستا آغاز شده است.
به گزارش (ايسنا)، علي جعفري مفيدآبادي صبح امروز در يك نشست مطبوعاتي در ادامه مطلب فوق اذعان داشت: در استان گلستان به دليل شرايط خاص بازرگاني پنبه، اين محصول به سمت كشت دوم رفته است كه براي توسعه كشت پنبه در استان گلستان بايد همين نگاه كشت نشائي را داشته باشيم.
وي افزود: در حال حاضر 400 هزار هكتار از اراضي استان گلستان زير كشت گندم و كلزاست كه اگر ما با استفاده از اين سيستم بتوانيم 20 درصد آن به كشت پنبه ببريم در واقع ما توان توليد وش استان گلستان را از 30 هزار تن فعلي به 120 هزار تن ميرسانيم كه علاوه بر تامين نياز داخلي ميتوانيم صادر كننده نيز باشيم.
او ادامه داد: در حال حاضر در بسياري از استانها براي كشت پنبه آبياري سنگين اوليه را داريم با استفاده از كشت نشائي ميتوانيم اين اقدام را حذف كنيم.
او يادآور شد: اين طرح اجرايي شده و بخش خصوصي امسال نهال را توليد كرده وم وارد عرصههاي كشاورزي نيز شده است و در شرق و غرب استان اين تكنيك عملياتي شده است.
وي خاطرنشان كرد: از سال 85، 2 رقم جديد بذر سفيد و خرداد براي پنبه معرفي شده است.
اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
www.pr.maj.ir
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.ir