ایجاد زنجیره ارزش برای ساماندهی تولید تا عرضه انجیر ضروری است
1398/05/28

سرپرست دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: تشکیل زنجیره ارزش انجیر را برای ساماندهی تولید تا عرضه این محصول ضروری عنوان کرد و ادامه داد: این زنجیره باید با حضور کلیه فعالان، تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و سایر مرتبطین این محصول به منظور ساماندهی تولید تا عرضه و توسعه صادرات این محصول تشکیل شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایانا، زهرا جلیلی مقدم با اشاره به اهمیت مدیریت بهینه باغ های انجیر برای افزایش کمی و کیفی این محصول، گفت: انجیر یکی از مهمترین محصولات باغبانی است که می تواند نقش مهمی در ارزآوری داشته باشد.

وی اعلام کرد: میزان تولید انجیر در کشور، حدود 95 هزار تن از سطحی بالغ بر 60 هزار هکتار است و استان فارس بزرگترین تولید کننده انجیر خشک در کشور می باشد.

سرپرست دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به برگزاری دوره ملی آموزش کشت و مدیریت باغات انجیر در استان فارس با حضور کارشناسان باغبانی 11 استان انجیرخیز کشور، اذعان کرد: معاونت امور باغبانی این دوره را با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان فارس در 27 و 28 مردادماه سال جاری در مرکز آموزش ان استان برگزار کرد.

وی گفت: کلیات و گیاه شناسی انجیر، اقلیم و نیازهای اکولوژیکی آن، اصول احداث باغ، ارقام، مدیریت گرده افشانی و بر دهی انجیر توسط اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، تشریح شد.

جلیلی مقدم ادامه داد: همچنین در این کارگاه اصول مدیریت باغ شامل هرس، تغذیه، مبارزه با آفات و بیماری های این محصول، برداشت و  فرآوری آن نیز تشریح و بررسی شد.

وی تصریح کرد: امید می رود پس از این دوره کلیه کارشناسان نسبت به تبادل و انتقال این اطلاعات به صورت استانی اقدام کنند.

 

تعداد مشاهده خبر112 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal