تولید بیش از 13هزار و 500 تن گوشت مرغ در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: بیش از 13هزار و 500 تن گوشت مرغ در گیلان تولید می‌شود.
1398/05/22

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مهندس درجانی از تولید بیش از 13 هزار و 500 تن تولید گوشت مرغ در ماه خبر داد و افزود: گیلان با متوسط ماهانه بیش از 8 میلیون قطعه جوجه ریزی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی با بیان این که تاکنون بیش از 37 میلیون قطعه جوجه‌ ریزی نیمچه گوشتی انجام شده است، اظهار داشت: روزانه بیش از 208 تن گوشت مرغ به تهران صادر می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به جایگاه ویژه صنعت طیور و نقش بسیار مؤثر آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه، خاطرنشان کرد: استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین بهره‌گیری از دانش فنی متخصصان در ارتقاء کمی و کیفی محصولات و افزایش بهره‌‌وری و کاهش هزینه‌های تولید نقش اساسی دارد.


همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkgcrasht.i

تعداد مشاهده خبر1 بار
تصاویر مرتبط

  • تولید بیش از ۱۳هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در گیلان_0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal