کارگاه آموزشی منطقه ای شیلات در شهرستان سراب برگزار شد
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان گفت: کارگاه آموزشی منطقه ای شیلات در شهرستان سراب برگزار شد.
1398/05/19

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، مهندس قاسم جعفروند افزود: کارگاه آموزشی منطقه‌ای شیلات با حضور مسئولین ستادی و شهرستانی مرتبط، کارشناسان موضوعی و کارشناسان پهنه شهرستان های سراب، هریس، بستان آباد در محل مدیریت جهادکشاورزی شهرستان سراب برگزار شد.

وی هدف از برگزاری کارگاه را توانمندسازی اجرایی کارشناسان در محدوده فعالیت و ایجاد ارتباط مطلوب و منسجم بین منابع انسانی فعال در سطح ستاد و صف عنوان کرد و افزود: باید در جهت پیشبرد اهداف سازمانی خلاء های ارتباطی را ترمیم کنیم و از ظرفیت کارشناسان پهنه در امر توسعه شیلات در مناطق بهره برداری لازم را در دستور کار داشته باشیم.

جعفروند اظهار داشت: به دنبال عملیاتی کردن سیاست های ابلاغی از سطوح عالی تا پایین ترین سطح هستیم و باید همگی در جایگاهی که برایمان تعریف شده پاسخگو باشیم، مسئولیتی که شیلات و امور آبزیان در کنار سایر فعالیت های کشاورزی به عهده کارشناسان پهنه گذاشته شده آنان را مکلف می کند تا پاسخگو باشند.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان در انتها ضمن ارائه نکاتی همچون روند توسعه شیلات در کشور و استان، جایگاه قانونی شیلات، قوانین، سیاست ها و برنامه های مربوطه از کارشناسان مسئول و پهنه مناطق در شهرستان ها خواست: برای فعال سازی و رونق تولید در واحد های موجود و ایجاد ظرفیت های جدید سرمایه گذاری در حیطه مسئولیت نباید بی تفاوت باشیم و راههایی را خواهیم یافت و اگر موانعی وجود دارد از هر کسی که می تواند برای پیشبرد امور کمک کند مطالبه گری خواهیم کرد تا به نتیجه لازم برسیم.

مهندس غلامرضا نیازیان مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیز در حاشیه برگزاری این کارگاه گزارش مبسوطی از روند فعالیت های شیلات شهرستان سراب از آغاز تا به امروز ارائه داد و شهرستان سراب را پیشرو در بسیاری از کارها و در توسعه شیلات استان دانست و گفت: به برکت منابع آبی و موقعیت جغرافیایی مناسب و مستعد شهرستان اولین فعالیت های شیلاتی در استان همچون پرورش ماهی در قفس، تولید بچه ماهی در مزارع حدواسط، شیوه پرورش لایه ای، پرورش ماهیان خاویاری و پرورش زالو در این شهرستان انجام گرفته است، در تولید به جایی رسیده ایم که نیاز به ایجاد سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و تکمیلی برای شهرستان ضروری به نظر می رسد.

پس از پایان کارگاه آموزشی مدعوین از یک مزرعه تولیدی ماهی قزل آلا که علاوه بر عرضه زنده اقدام به تاسیس گمپ گردشگری ویژه ارائه و پخت غذای ماهی نموده بود، بازدید کردند.
تعداد مشاهده خبر77 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal