تولید سالانه 750 هزار تن برنج سفید در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورز استان گیلان گفت:‌ با استفاده از شیوه‌های نوین علمی، سالانه 750 هزار تن برنج سفید در استان گیلان تولید می‌شود.
1398/05/08

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان، مهندس علی درجانی در مراسم روز ملی مزرعه برنج در موسسه تحقیقات برنج کشور، با بیان این که برنج محصول استراتژیک در استان است، اظهار داشت: بهره‌گیری از ظرفیت بانک نشا برنج در کاهش صعوبت کار و افزایش تضمین تولید نشا برنج نقش موثری دارد.

وی با اشاره به مصرف زیاد آب جهت پرورش گیاه برنج خاطرنشان کرد: اصلاح ارقام برنج ، استفاده از روان آب ها جهت انجام شخم زمستانه موجب صرفه جویی در مصرف آب و بهره وری منابع آب می شود.

این مسوول تصریح کرد: تولید محصول برنج در استان گیلان نقش مهمی در گردش اقتصادی استان دارد و با استفاده از ظرفیت طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین بهره گیری از روان آب ها به عنوان منابعی خدادادی می توان علاوه بر ارتقای کیفیت محصول در مصرف منابع آبی نیز صرفه جویی کرد.

گفتنی است؛‌ مراسم روز ملی مزرعه برنج با حضور معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور، معاون پژوهشی و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سرپرست استانداری گیلان ، معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری گیلان ، رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان و جمعی از مسئولین کشوری و استانی در موسسه تحقیقات برنج کشور در رشت برگزار شد.

تعداد مشاهده خبر8 بار
تصاویر مرتبط

  • مراسم روز ملی مزرعه برنج در موسسه تحقیقات برنج کشور برگزار گردید_0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal