600 تن گوشت قرمز در واحدهای دامی شهرستان قزوین تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از تولید 600تن گوشت قرمز در واحد های پرواربندی گوساله و بره پرواری این شهرستان طی سه ماهه اول سال جاری خبر داد.
1398/05/02
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط  عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، عباس علیخانی با اعلام این خبر افزود : در حال حاضر 109 واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت 15هزار و 542 راس و  14 واحد پرواربندی بره  با ظرفیت 3هزار و 490راس در این شهرستان قزوین فعالیت دارند.

وی اظهار داشت: به منظور بهبود وضعیت تولید ؛ کارشناسان جهاد کشاورزی بطور مستمر  بر این واحدهای دامی نظارت کامل دارند .

علیخانی تصریح کرد: امسال با بارش های خوب شرایط مستعدی برای دام روستایی و عشایری ایجاد شده که تغذیه مناسب و بهبود مدیریت می تواند در افزایش میزان تولید گوشت قرمز و ارتقای راندمان تولید تاثیر بسزایی داشته باشد .

تعداد مشاهده خبر2 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal