177 هزار تن قارچ خوراکی امسال در کشور تولید می شود
1398/04/28

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برآورد می‌شود در سال جاری میزان برداشت قارچ خوراکی به 177هزار تن برسد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایانا، مهندس محمدعلی طهماسبی با اشاره به پیش‌بینی تولید 177 هزار تن قارچ خوراکی در سال جاری، گفت: در سال 97، میزان تولید قارچ در کشور حدود 165 هزار تن بوده است.

وی افزود: استان تهران با 36 هزار تن تولید، دارای رتبه اول و استان البرز  با 25 هزار تن تولید دارای رتبه دوم است و پس‌ از آن استان‌های خراسان رضوی، فارس، اصفهان و قزوین با مجموع 42,7 هزار تن تولید قرار دارند.

طهماسبی خاطرنشان کرد: بیش از 70 درصد قارچ خوراکی کشور در استان‌های یادشده و بقیه در سایر استان‌ها تولید می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ایران دارای رتبه ششم تولید قارچ خوراکی در دنیا است.

او با تأکید به اینکه مصرف سرانه قارچ خوراکی در کشور بیش از 1.2 کیلوگرم و میانگین مصرف سرانه دنیا 4 کیلوگرم است.، گفت: میزان تولید قارچ خوراکی در دنیا در سال 2017، معادل  10.2میلیون تن بوده است.
تعداد مشاهده خبر94 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal