وی بیشترین مصرف آلبالو را برای تهیه شربت، ترشی، لواشک و آلبالو خشک دانست و افزود: با توجه به کیفیت بالای آلبالوی ملایر مصرف تازه خوری آن بیشتر در بازار تهران به فروش میرسد.
باقرزاده ادامه داد: هر سال حدود پنج تا 10 درصد به سطح زیر کشت مزارع آلبالو در شهرستان ملایر اضافه میشود که درصد رشد آن بستگی به شرایط بازار و نرخ قیمت محصول دارد.
وی گفت: برداشت آلبالو هم اکنون در مرحله آغاز است و از روزهای آینده برداشت گسترده آغاز می شود .
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی ملایر همچنین سطح زیر کشت گیلاس در این شهرستان را 200 هکتار اعلام کرد و افزود: از این میزان حدود 130 تا 140 هکتار آن بارور است.
باقرزاده با بیان اینکه بیشترین میزان تولید گیلاس نیز در بخش زند است بیان کرد: میانگین تولید گیلاس در این شهرستان سه هزار و 200 کیلوگرم در هر هکتار است.
وی ملایر را یکی از شهرستانهای عمده در تولید گیلاس دانست و پیش بینی کرد: امسال حدود 500 تن گیلاس در ملایر تولید شود.
این مسئول با بیان اینکه ملایر رتبه نخست استان همدان را در تولید آلبالو دارد، گفت: 500 هکتار از اراضی شهرستان ملایر زیر کشت آلبالو است که از این میزان 90 درصد آن بارور است.