تولید و برداشت 12 هزار و 600 تن زردآلو در سطح باغات اصفهان
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، از آغاز برداشت زردآلو از دهه اول خرداد ماه در مناطق معتدل استان خبر داد و گفت:‌ پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت این محصول در سال جاری، با افزایش 12.5 درصدی به 12 هزار و 600 تن برسد.
1398/03/27

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اصفهان، مهندس احمدرضا رییس‌زاده افزود: سطح زیر کشت زردآلوی استان 2199 هکتار است که 1194 هکتار آن بارور است. عمده ارقام زردآلوی استان شامل نوری ، کتانی، آصفی ، شکر پاره و قیسی است .

وی افزود:‌ کاهش خسارت سرمای دیررس بهاره، بهبود وضعیت آبیاری و تغذیه از جمله عوامل افزایش میزان تولید محصول زردالوی استان در سال 98 است.

شایان ذکر است؛ شهرستان‌های کاشان، فلاورجان، نطنز، خمینی‌شهر، لنجان ،تیران وکرون ، اصفهان، نجف آباد، شهرضا ومبارکه بیشترین سطح باغات زردالوی استان را به خود اختصاص داده اند.

تعداد مشاهده خبر43 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal