گیلان قطب تولید جوجه بوقلمون در کشور
1398/03/25

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: صددرصد جوجه بوقلمون مورد نیاز کشور در استان گیلان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان گیلان، مهندس علی اکبرنژاد افزود: در شهرستان‌های سیاهکل، املش، رشت و شفت بیش از دیگر شهرستان‌های گیلان جوجه بوقلمون تولید می‌شود.

وی با اشاره به افزایش استقبال مردم از خرید گوشت بوقلمون‌ اظهار داشت: توسعه این صنعت در گیلان علاوه بر اشتغالزایی می‌تواند در افزایش تولید گوشت سالم نقش موثری ایفا کند.

معاون بهبود تولیدات دامی استان گیلان با بیان این که بیش از 70 درصد مزارع مولد بوقلمون کشور در گیلان وجود دارد، افزود: مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور 300 گرم است که با توانمندسازی واحدهای تولیدی، قصد داریم این رقم را به 400 گرم افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: این موفقیت در حالی رقم خورده است که 9 سال پیش جوجه بوقلمون مورد نیاز از خارج وارد می‌شد.

این مسوول تاکید کرد: گوشت بوقلمون جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و می‌تواند در تامین پروتئین مردم تاثیر خوبی داشته باشد.

وی تصریح کردند: شرایط آب و هوایی مناسب گیلان موجب شده است که شاهد توسعه صنعت پرورش بوقلمون در گیلان باشیم.

علی اکبرنژاد خاطرنشان کرد: تا شهریورماه امسال با بهره‌برداری از جوجه‌کشی‌های نیمه فعال شاهد افزایش تولید جوجه یکروزه بوقلمون در گیلان خواهیم بود.

به گفته وی، جوجه بوقلمون‌های تولید شده در گیلان به سراسر کشور توزیع می‌شود.

تعداد مشاهده خبر41 بار
تصاویر مرتبط

  • گیلان قطب تولید جوجه بوقلمون در کشور_0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal