برگزاری نشست علمی نوآوری در زنجیره ارزش مواد غذایی در موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی و اقتصاد کشاورزی
نشست علمی ارائه دستاوردهای حاصل از شرکت در دوره‌های بین‌المللی با عنوان نوآوری در زنجیره ارزش مواد غذایی برگزار شد.
1398/03/19

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، این نشست علمی با عنوان «نوآوری در زنجیره ارزش مواد غذایی» با ارائه آقای مهندس علی کلائی عضو هیات علمی موسسه پژوهش‌ها در تاریخ 12 خرداد ماه 1398 از ساعت 9 الی 11 و با حضور جمعی از مدیران و پژوهشگران موسسه و کارشناسان دستگاه‌های مرتبط در وزارت جهادکشاورزی برگزار شد.

این نشست حاصل تجربه شرکت در یک دوره آموزشی با همین عنوان در آذر ماه 1397 بود که توسط سازمان بهره‌وری آسیایی(APO)  با همکاری وزارت صنعت و صنایع دستی و سازمان بهره‏وری «کامبوج» به مدت پنج روز در شهر «پنوم پن» برگزار شد.

در این دوره نمایندگانی از کشورهای کامبوج، پاکستان، هند، لائوس، مغولستان، تایلند، چین (تایوان)، مالزی، فیلیپین و فیجی حضور داشتند.

هدف از برگزاری این دوره ارائه مبانی زنجیره ارزش مواد غذایی و نیز آشنایی کشورهای مختلف با انواع نوآوری‏ها در این صنایع بود.

همچنین شرکت‏ کنندگان در این دوره ضمن مطرح کردن مسایل و مشکلات، تجربیات خود را در زمینه بهبود زنجیره ارزش مواد غذایی به اشتراک گذاشتند.

مباحث ارائه شده عمدتاً بر محورهای ارائه مبانی زنجیره ارزش و روش‌های مختلف نوآورانه در عرضه محصولات غذایی؛ معرفی و اهمیت دریافت مجوزهای مختلف برای مواد غذایی تولیدی کشاورزی و فرآوری شده با تاکید بر محصولات ارگانیک و تجربه موفق جایگزینی کشت برنج رقم ژاپنی در مناطقی از کشور تایلند به جای واردات بود.

تعداد مشاهده خبر45 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal