پیش‌بینی تولید 500 هزار تن مواد پروتئینی در همدان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه سال گذشته 479 هزار و 837 تن مواد پروتئینی در همدان تولید شده است، گفت: در سال 98 در استان همدان 500 هزار تن مواد پروتئینی تولید خواهد شد.
1398/03/13

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان همدان، محمد نظرپور با اشاره به این که در استان همدان 5 میلیون واحد دامی وجود دارد، اظهارکرد: 370 هزار رأس گاو و گوساله، یک‌ میلیون و 400 هزار رأس گوسفند و بره، 110 هزار رأس بز و بزغاله و 267هزار کلنی زنبورعسل است .

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های سازمان جهاد کشاورزی افزایش و توسعه دامداری‌های صنعتی در استان است، تصریح کرد: 1445 واحد صنعتی پرورش دام، طیور و سایر ماکیان در استان ایجادشده که از این تعداد 797 واحد مربوط به دام سبک و سنین صنعتی با ظرفیت 122 هزار و 500 رأس است .

نظرپور با اشاره به فعالیت 640 واحد پرورش طیور و سایر ماکیان با ظرفیت بیش از 12 میلیون قطعه، یادآور شد: از 640 واحد پرورش طیور 530 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 9.5 میلیون قطعه ، 44 واحد تخم‌گذار با ظرفیت یک میلیون و 60 هزار قطعه، 20 واحد پرورش مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 500 هزار قطعه، یک واحد مادر تخم گذار با ظرفیت 35هزار قطعه، 4واحد پولت تخم گذار با ظرفیت 308 هزار قطعه، 7 واحد شتر مرغ مولد با ظرفیت 245 قطعه و 10 واحد شترمرغ پرواری باظرفیت 1886 قطعه و 20 واحد پرندگان زینتی با 2211 قطعه است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به صنایع تبدیلی مرتبط با دام و طیور، ادامه دارد: 6 کشتارگاه طیور با ظرفیت 12 هزار قطعه مرغ، 5 کستارگاه صنعتی دام سبک و سنگین با ظرفیت کشتار 1700 رأس دام سبک و 245 رأس دام سنگین در استان همدان فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 375 هزار تن شیر خام در استان همدان تولید شده است، افزود: 42 واحد فرآوری لبنی با ظرفیت 550 هزارتن و 53 مرکز جمع آوری شیر با ظرفیت 316 تن در استان همدان فعالیت دارد.

وی با تأکید براینکه 17 واحد تولید خوراک دام و طیو ر با ظرفیت 563 هزارتن در استان همدان وجود دارد، عنوان کرد: سال گذشته 30 هزار تن گوشت قرمز تولید شده و امسال تولید 32 هزار تن پیش‌بینی شده است. همچنین تولید شیر خام در سال گذشته 375 هزار تن بوده که قرار است در سالجاری به 397 هزار تن برسد.

نظرپور با اشاره به فعالیت یک واحد جوجه‌کشی با ظرفیت یک میلیون قطعه در همدان، خاطرنشان کرد: سال گذشته 52 هزار تن گوشت مرغ تولید شده که 2.2 درصد تولیدات کشور را شامل می‌شود و برای سال 98 نیز همین میزان پیش بینی و هدفگذاری شده است. در سال گذشته 17 هزار تن تخم مرغ تولید شد که قرار است در سال 98 این میزان به 18 هزار تن برسد .

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه 11 واحد بسته بندی گوشت و مرغ در استان همدان وجود دارد، افزود: 11 واحد بسته بندی گوشت و مرغ با 24 هزار و 910 تن ظرفیت و 6 واحد سوسیس و کالباس با 30 هزار تن ظرفیت در استان فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 28533 تن عسل در استان همدان تولید شده است، گفت: میزان تولید عسل در استان نسبت به سال 96 افزایش 36 درصدی داشته و این میزان 2.4 درصد از میزان تولیدعسل کشور را شامل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه درسالجاری 500 هزار تن مواد پروتئینی در همدان تولید خواهد شد، بیان کرد: در سالجاری 396 هزار تن شیرخام، 32 هزار تن گوشت قرمز، 52 هزار تن گوشت مرغ، 18 هزار تن تخم‌مرغ و 2100 تن عسل در استان همدان تولید خواهد شد.

نظرپور با تأکید برافزاییش اشتغال در بخش دام و طیور در سالجاری، افزود: امسال 600 شغل جدید در بخش دام و طیور ایجاد خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: سرانه مصرف گوشت قرمز در سال گذشته 12 کیلوگرم، سرانه مصرف شیرخام 114 کیلوگرم و گوشت مرغ 29 کیلوگرم بوده است.

وی با بیان اینکه 20 درصد ظرفیت واحدهای گاوشیری و پرواربندی خالی است، گفت: یکی از برنامههای سال جاری فعالسازی واحدهای صنعتی است به طوری که در حال شناسایی واحدهای تعطیل و بازگرداندن این واحدها هستیم.

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal