متقاضیان تولید محصولات گواهی شده در سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها ثبت نام کنند
رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، ‌از متقاضیان تولید محصولات گواهی شده خواست تا در سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها ثبت نام کنند.
1398/03/07

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی زنجان،‌ سهیل نصرتی با اشاره به رونمایی از سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی طی اردیبهشت امسال در راستای تولید محصولات گواهی شده و شناسنامه‌دار شدن کالاها، بیان داشت: متقاضیان به منظور درخواست صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها برای محصولات تولیدی خود باید به سامانه پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت جهاد کشاورزی به آدرس eagri.maj.ir یا پایگاه اطلاع‌رسانی محصولات گواهی شده و ارگانیک به آدرس cerganic.mag.ir مراجعه کنند.

وی افزود: تمامی مراحل فرآیند صدور کد شناسایی محصول توسط وزارت جهاد کشاورزی و اعطای پروانه نشان حد مجاز آلاینده‌ها توسط سازمان ملی استاندارد به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه مذکور انجام می‌گیرد.

نصرتی کاهش هزینههای تولید، حذف بروکراسی‌های اداری، ایجاد شفافیت و اطمینان در مصرف کننده، ایجاد اشتغال و تسهیل در فرآیند تولید محصولات گواهی شده، دسترسی برخط و ساده به عوامل تولید، شرکت‌های تولید کننده نهاده‌ها، فروشندگان، مصرف کنندگان، صادر کنندگان و شرکت‌های بازرسی و مدیران کنترل کیفیت را از جمله اهداف و مزایای سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها برشمرد.

وی بیان کرد: با ایجاد این سامانه و پیشبرد فرآیند تولید محصولات گواهی شده از این طریق زمینه رونق و رشد صادرات محصولات کشاورزی تولیدی کشورمان بیش از پیش فراهم شده و سهم بیش‌تری از بازارهای صادراتی را به خود اختصاص میدهیم.

رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کاشورزی استان زنجان با بیان این که تمام دولت‌ها به منظور حفظ استقلال و عدم وابستگی، همواره درصدد تامین امنیت غذایی در جامعه خود هستند، تصریح کرد: در تامین امنیت غذایی علاوه بر افزایش کمی تولیدات، توجه به سلامت و کیفیت محصولات تولیدی نیز امری ضروری است.

وی افزود: در کنار ارتقای بهره‌وری و یا به عبارتی افزایش تولید در واحد سطح به عنوان یکی از اصلی‌ترین اولویت‌ها و سیاست‌های بخش کشاورزی، اطمینان از کیفیت و سلامت مواد غذایی به طور جدی مورد توجه مسئولان و برنامه‌ریزان این بخش قرار گرفته است.

این مسوول با بیان این که سلامت محصولات کشاورزی وابسته به کیفیت و سلامت منابع آب و خاک و انواع نهاده‌هاست و با مدیریت درست و اصولی می‌توان آن را ارتقا داد، خاطرنشان کرد: تولید محصولات گواهی شده به دلیل اینکه میزان آلاینده ها و نیترات در آنان کمتر از حد مجاز و یا مطابق با استانداردهای مربوطه است، گام بسیار مهمی در اطمینان از سلامت مواد غذایی و نهایتا تامین سلامت جامعه به حساب می‌آید.

نصرتی تصریح کرد: در حال حاضر ضمن معرفی مدیران کنترل کیفی آموزش دیده و تربیت شده در استان به سازمان استاندارد، اقدام به ثبت دو شرکت بازرسی در استان کرده‌ایم که کشاورزان می‌توانند با مراجعه به سامانه مذکور، مدیر کنترل کیفی و شرکت بازرسی مورد نظر خود را انتخاب کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر همچنین به دنبال ایجاد شرکت‌های هلدینگ در استان زنجان هستیم تا محصول گواهی شده تولیدی کشاورزان استان را خریداری کنند.

این مسوول بیان داشت: در چند سال گذشته 20 مورد استاندارد تشویقی برای محصولاتی همچون پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، خیار، زردآلو، هندوانه، توت فرنگی، سیب درختی، اسفناج و به‌لیمو در استان زنجان اعطا شده است.

تعداد مشاهده خبر2 بار
تصاویر مرتبط

نوع فایل نام فایل توضیحات
خبر_0
1 

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal