افزایش 20 درصدی تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال یک میلیون و 950 هزار تن محصول خارج از فصل در 159 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی هرمزگان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد بیشتر است.
1398/02/24
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، سیدرضا امیرزاده با اشاره به جزئیات این خبر، گفت: استفاده از بذر اصلاح شده، تامین نشاء سالم، آبیاری تحت فشار و رعایت اصول فنی از مهم‌ترین عوامل افزایش تولید است.
وی افزود: امسال یک میلیون و 950 هزارتن محصول خارج از فصل در 159 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان تولید شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل، طالبی، هندوانه و لوبیا سبز از مهم‌ترین محصولات خارج از فصل در استان است.
امیرزاده تصریح کرد: شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.
وی خاطرنشان کرد: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز هرمزگان، به استان‌های تهران، اصفهان، فارس، قم، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود.
تعداد مشاهده خبر17 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal