وی افزود: بهره برداری از 3 طرح آبیاری کم فشار در روستاهای حیدره، عربلو و مولیجه به طول 7 کیلومتر و با اعتبار 555 میلیون تومان و آبیاری کم فشار در روستاهای عزلیجه و شمس آباد با اعتبار 619 میلیون تومان انجام شده است.
فضلی با بیان این که توزیع کود در سال 98 حدود 1150 تن و از ابتدای سال زراعی نیز 7160 تن بوده است، ادامه داد: در سرشاخه کاری درختان گردو 700 پیوند در سال گذشته و390 پیوندک در حال اجرا است.
وی درباره مبارزه با سن غلات نیز عنوان کرد: تا این لحظه در 1905 هکتار از مزارع مبارزه با سن مادر و در 7 هزار و 200 هکتار مبارزه با علف های هرز انجام شده است.
فضلی ادامه داد: در زمینه برنامههای ترویجی، انواع کلاس های ترویجی، بیمه کشاورزی، استفاده از منابع آب، توصیه به گلخانه ها، سن غلات، توانمندی زنان روستایی، توصیه کشت دانه های روغنی و... انجام پذیرفته است.
وی افزود: آموزشهای مورد نیاز برای سن غلات 77 مورد به تعداد 1550 نفر روز، بازدیدهای لازم در زمینه کشت حبوبات 10 مورد به تعداد 200 نفر ـ روز، آموزش در زمینههای مرتبط با کشت کشاورزی و امور دام 2575 نفر روز و آموزشهای مختلف از طریق پیامک به تعداد 9800 مورد انجام شده است.
این مقام مسئول درباره آموزشهای لازم برای سن غلات نیز گفت: 14 شبکه فعال در سطح شهرستان سن غلات را از زمستان پایش میکنند که خوشبختانه امسال به علت شرایط جوی سن مادر تراکم آنچنانی ندارد.
وی با اشاره به سهمیهبندی سوخت توسط بخش خصوصی جهادکشاورزی بیان کرد: در سال گذشته یک میلیون و 200 هزار لیتر سوخت را صرفهجویی کردهایم که با پایش تراکتورها، این امر محقق شده است.
فضلی عنوان کرد: در برنامه ابلاغی شهرستان تعهد شهرستان 12 هکتار کشت گلخانهای در سال است که در سه سال باقیمانده برنامه ششم توسعه این امر باید محقق شود.
وی در پایان یادآور شد: پروندههای ابلاغی اغلب در کمیسیون امور زیربنایی رفته و آنجا مورد تحقیق و بررسی قرار میگیرد که متأسفانه بیشتر پروندهها بیش از دوماه در این بخش گیر میکنند و متقاضیان اغلب فصل کشت را از دست میدهند.