سال گذشته؛ بالغ بر 254 هزار تن فرآورده دامی در استان زنجان تولید شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، از تولید بالغ بر 254 هزار و 434 تن انواع فرآورده های دامی طی یک سال گذشته در استان خبر داد و تصریح کرد: این میزان تولید شیرخام، عسل، تخم مرغ، گوشت قرمز و گوشت طیور را شامل می‌شود.
1398/02/04

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان زنجان،‌ محمدعلی صادقی با اشاره به تولید 48 هزار و 347 تن گوشت طیور طی سال گذشته در استان زنجان افزود: طی این مدت همچنین 16 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

وی میزان تخم مرغ تولیدی در استان را بالغ بر 11 هزار تن اعلام و خاطرنشان کرد: تولید شیر خام نیز طی سال گذشته در استان به 177 هزار و 743 تن رسید.

صادقی بیان داشت: میزان تولید عسل نیز طی سال گذشته در استان زنجان حدود یک هزار تن برآورد شده است.

تعداد مشاهده خبر3 بار
تصاویر مرتبط

  • تصویر_0
نوع فایل نام فایل توضیحات
خبر_0
1 

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal