برگزاری جشنواره ویژه روز جهانی تخم مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی
جشنواره روز جهانی تخم مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در مدرسه فرشتگان شهر اراک و با همکاری مرکز بهداشت و اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
1397/07/23

برگزاری جشنواره ویژه روز جهانی تخم مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی
جشنواره روز جهانی تخم مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در مدرسه فرشتگان شهر اراک و با همکاری مرکز بهداشت و اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
 
 

برگزاری جشنواره ویژه روز جهانی تخم مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی

جشنواره روز جهانی تخم مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در مدرسه فرشتگان شهر اراک و با همکاری مرکز بهداشت و اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در این جشنواره اظهار داشت: اهمیت روز جهانی تخم مرغ نشان از ارزش بالای این ماده غذایی در تغذیه خانواده ها  بویژه کودکان و نوجوانان دارد.

مجید آنجفی در خصوص سرانه مصرف تخم مرغ در کشور عنوان کرد: تغذیه مناسب یکی از شاخصه های توسعه در دنیا محسوب می شود و تخم مرغ به عنوان یکی از کامل ترین مواد غذایی نقش مهمی را در تامین ویتامین های مورد نیاز بدن ایفا می کند.

وی ادامه داد: سرانه مصرف تخم مرغ در ایران در مقایسه با سایر کشورها بیانگر نیاز توجه بیشتر ما به این ماده غذایی در سفره ایرانیان دارد.

آنجفی ضمن قدردانی از تلاش کادر آموزشی در مدارس خاطر نشان کرد: معلمین در تمامی مقاطع تحصیلی نقش موثری را در تصحیح الگوهای غذایی دانش آموزان می توانند داشته باشند.

 
 

رییس مرکز بهداشت شهرستان اراک هم چنین در جشنواره روز جهانی تخم مرغ گفت: سرانه مصرف تخم مرغ در ایران برای هر نفر در یکسال 160 عدد می باشد در حالی که در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه برای هر نفر 300 عدد در سال است که این امر نشان از تاکید بیشتر در کشور برارزش این ماده غذایی مفید دارد.

محمدی ضمن تاکید بر استفاده تخم مرغ برای کودکان و نوجوانان اظهار داشت: مواد تشکیل دهنده تخم مرغ در افزایش قد، میزان یادگیری و افزایش ایمنی بدن دانش آموزان بسیار مفید است و ارزش بالای این ماده غذایی نیاز به تاکید ویژه مسیولین مدارس در استفاده هر چه بیشتر این ماده غذایی در بین دانش آموزان را می طلبد.

 
 
 

وی در ادامه بیان کرد: استفاده از مواد غذایی غنی شده و فرآوری نشده به عنوان میان وعده  و غذای اصلی از مواردی است که بایستی بیش از پیش در مدارس  به آن پرداخته شود.

 در ادامه این جشنواره یادگاری، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی تصریح کرد: جشنواره امسال با شعار سلامتی برای همه، تخم مرغ برای همه شروع بکار نمود تا نگاه ویژه همگان را  نسبت به مصرف تخم مرغ به همراه داشته باشد و همچنین بر انتخاب آگاهانه مواد خوراکی که در برنامه غذاییمان قرار می دهیم تاکید نماید.

یادگاری ضمن اشاره به خواص تخم مرغ بر مصرف این ماده غذایی توسط  دانش آموزان تاکید نمود و گفت: تخم مرغ بدن را در برابر آلودگی هوا، استرس و اضطراب ایمن نگاه میدارد، همچنین در تقویت حافظه و بهبود قد و وزن کودکان در حال رشد بسیار موثر است.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان ضمن تاکید بر مصرف روزانه تخم مرغ توسط دانش آموزان عنوان داشت: یکی از مواردی که در مصرف روزانه این ماده غذایی بایستی در نظر گرفته شود نگهداری آن درون یخچال و توجه به وجود تاریخ تولید و انقضا بر روی تخم مرغ می باشد.

یادگاری ادامه داد: بهترین نحوه مصرف برای تخم مرغ به صورت آب پز می باشد به صورتی که با مقدار کمی آب درون تابه شکسته و طبخ شود.

وی در مورد علایم تخم مرغ سالم بیان داشت: تخم مرغ سالم درون آب شناور می ماند و تخم مرغی که زرده و سفیده آن مخلوط شده و بوی ناخوشایندی از آن استشمام میشود فاسد بوده و غیر قابل استفاده می باشد.

 

 
 
 
 
تعداد مشاهده خبر100 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal